Citytrips

Verken charmante en levendige Europese steden rijk aan cultuur, geschiedenis en culinaire ontdekkingen.

Bekijk alle reizen

Staat jouw droomreis er niet tussen? Geen zorgen, wij leveren maatwerk!

Steden vol geschiedenis

Historische Architectuur

Europese citytrips laten bezoekers de rijke historische lagen van elke stad ervaren. Van de gotische kathedralen in Parijs tot de moderne architectonische wonderen zoals het Shard in Londen, bieden deze steden een tijdreis door verschillende architectonische stijlen. Elke hoek vertelt een ander verhaal, van oude Romeinse invloeden in Barcelona tot de Renaissance pracht in Rome. Bezoekers kunnen dieper ingaan op de geschiedenis door stadstours, musea te bezoeken en deel te nemen aan lokale festivals die het verleden tot leven brengen.

Proef de stad

Proef de stad

Naast historische en culturele bezienswaardigheden bieden Europese steden een schat aan culinaire ervaringen. Of het nu gaat om de haute cuisine in Parijs, de traditionele fish and chips in Londen of de tapas in Barcelona, elke stad heeft haar eigen culinaire identiteit die bezoekers kunnen verkennen. Food tours en marktbezoeken zijn populaire activiteiten waarbij je niet alleen kunt genieten van de smaken maar ook meer leert over de culturele achtergronden van elk gerecht.

Normen & Waarden

Why Life of Gini

Gespecialiseerd in Solo Reizen

Life of Gini is exclusief gericht op solo avonturiers zoals jij! Wij bieden maatwerk reizen aan voor jouw persoonlijke ontdekkingsreis.

Veiligheid & Inclusiviteit voorop

Voel je welkom en veilig, ongeacht je achtergrond. Life of Gini stelt jouw comfort en veiligheid als prioriteit. Zo kun je zorgeloos de wereld verkennen.

Lokaal & Traditioneel

Ontsnap aan de gebaande paden met onze lokale gidsen en unieke accommodaties. Ervaar bestemmingen met de diepgang en authenticiteit die ze verdienen.

Duurzaam Toerisme

Reis met een gerust hart, wetende dat je bijdraagt aan een groenere planeet. Wij kiezen voor duurzame opties en ondersteunen lokale gemeenschappen, zodat jouw avontuur hand in hand gaat met zorg voor de wereld.

Discover

More Trips

Sun & Culture - Madeira

5 dagen

v.a.

€1.588,-

p.p.

Kayak & Citytrip - Stockholm - Groepsreis

5 dagen

v.a.

€1140,-

p.p.

Kayak & Citytrip - Stockholm (self-guided)

5 dagen

v.a.

€1167

p.p.

Are You Ready?

Reisvoorstel Aanvragen

Wil jij graag een toffe vakantie boeken bij Life of Gini? Klik dan hieronder om een reisvoorstel aan te vragen!