Zonvakanties

Geniet van de zon, zee en zand op de mooiste stranden van Europa.

Bekijk alle reizen

Staat jouw droomreis er niet tussen? Geen zorgen, wij leveren maatwerk!

Europese paradijzen

Prachtige Kustlijnen

Europese zonvakanties brengen je naar enkele van de mooiste kustlijnen ter wereld. Van de zonovergoten stranden van de Costa del Sol tot de kristalheldere wateren van de Griekse eilanden, deze bestemmingen zijn ideaal voor zowel ontspanning als avontuur. Vele locaties bieden ook mogelijkheden voor watersporten zoals zeilen, snorkelen en duiken. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van de lokale cultuur en culinaire delicatessen die deze kustregio’s bieden.

Respect voor natuur en cultuur

Respect voor natuur en cultuur

Terwijl zonvakanties een kans zijn om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid, is duurzaam toerisme steeds belangrijker geworden. Veel Europese strandbestemmingen nemen initiatieven om hun natuurlijke en culturele erfgoederen te beschermen. Dit omvat alles van het beperken van toeristenaantallen op bepaalde stranden tot het aanbieden van eco-vriendelijke activiteiten en accommodaties. Bezoekers kunnen bijdragen aan deze inspanningen door bewuste keuzes te maken tijdens hun vakantie.

Normen & Waarden

Why Life of Gini

Gespecialiseerd in Solo Reizen

Life of Gini is exclusief gericht op solo avonturiers zoals jij! Wij bieden maatwerk reizen aan voor jouw persoonlijke ontdekkingsreis.

Veiligheid & Inclusiviteit voorop

Voel je welkom en veilig, ongeacht je achtergrond. Life of Gini stelt jouw comfort en veiligheid als prioriteit. Zo kun je zorgeloos de wereld verkennen.

Lokaal & Traditioneel

Ontsnap aan de gebaande paden met onze lokale gidsen en unieke accommodaties. Ervaar bestemmingen met de diepgang en authenticiteit die ze verdienen.

Duurzaam Toerisme

Reis met een gerust hart, wetende dat je bijdraagt aan een groenere planeet. Wij kiezen voor duurzame opties en ondersteunen lokale gemeenschappen, zodat jouw avontuur hand in hand gaat met zorg voor de wereld.

Discover

More Trips

Sun & Culture - Madeira

5 dagen

v.a.

€1.588,-

p.p.

Kayak & Citytrip - Stockholm - Groepsreis

5 dagen

v.a.

€1140,-

p.p.

Kayak & Citytrip - Stockholm (self-guided)

5 dagen

v.a.

€1167

p.p.

Are You Ready?

Reisvoorstel Aanvragen

Wil jij graag een toffe vakantie boeken bij Life of Gini? Klik dan hieronder om een reisvoorstel aan te vragen!