Avontuurlijke Reizen

Ontketen je avontuurlijke geest met spannende activiteiten in de adembenemende Europese natuur.

Bekijk alle reizen

Staat jouw droomreis er niet tussen? Geen zorgen, wij leveren maatwerk!

Van canyoning tot raften, ontdek de wildere kant van de natuur

Ultieme Avontuurlijke Reizen

Bij Life of Gini zijn we gespecialiseerd in het creëren van onvergetelijke avontuurlijke reizen die je hart sneller laten kloppen. Onze reisexperts hebben de meest opwindende activiteiten geselecteerd, van canyoning in diepe kloven tot wildwater raften op bruisende rivieren. Neem de mountainbike en verken ruige paden of kies voor een kajak en vaar door stille wateren of snelle stromingen. Deze reizen zijn perfect voor diegenen die de natuur willen ervaren op een actieve en spannende manier. Elk avontuur is zorgvuldig gepland om veiligheid en plezier te garanderen, terwijl je wordt begeleid door ervaren instructeurs. Ga met ons mee en ontdek je passie voor avontuur met Life of Gini.

Avontuur wacht op je

Avontuur wacht op je

Ontsnap aan het alledaagse met Life of Gini’s avontuurlijke reizen, ontworpen voor iedereen die houdt van een uitdaging en het ontdekken van nieuwe grenzen. Of je nu de voorkeur geeft aan het snijden door waterstromen met een kajak, het afdalen in verborgen kloven tijdens een canyoning trip, of het trotseren van bergpaden op een mountainbike, onze reizen bieden het allemaal. Onze activiteiten zijn geschikt voor avonturiers van alle niveaus, en we bieden zowel introductiesessies voor beginners als uitdagende routes voor de meer ervaren avonturiers. Bij elke reis staat respect voor de natuur voorop, terwijl we streven naar het leveren van spannende, maar veilige avontuurlijke ervaringen. Kies voor een actieve vakantie met Life of Gini en breng je liefde voor avontuur naar een hoger niveau.

Normen & Waarden

Why Life of Gini

Gespecialiseerd in Solo Reizen

Life of Gini is exclusief gericht op solo avonturiers zoals jij! Wij bieden maatwerk reizen aan voor jouw persoonlijke ontdekkingsreis.

Veiligheid & Inclusiviteit voorop

Voel je welkom en veilig, ongeacht je achtergrond. Life of Gini stelt jouw comfort en veiligheid als prioriteit. Zo kun je zorgeloos de wereld verkennen.

Lokaal & Traditioneel

Ontsnap aan de gebaande paden met onze lokale gidsen en unieke accommodaties. Ervaar bestemmingen met de diepgang en authenticiteit die ze verdienen.

Duurzaam Toerisme

Reis met een gerust hart, wetende dat je bijdraagt aan een groenere planeet. Wij kiezen voor duurzame opties en ondersteunen lokale gemeenschappen, zodat jouw avontuur hand in hand gaat met zorg voor de wereld.

Discover

More Trips

Sun & Culture - Madeira

5 dagen

v.a.

€1.588,-

p.p.

Kayak & Citytrip - Stockholm - Groepsreis

5 dagen

v.a.

€1140,-

p.p.

Kayak & Citytrip - Stockholm (self-guided)

5 dagen

v.a.

€1167

p.p.

Are You Ready?

Reisvoorstel Aanvragen

Wil jij graag een toffe vakantie boeken bij Life of Gini? Klik dan hieronder om een reisvoorstel aan te vragen!