Life of Gini

Solo Reizen

Life of Gini

Touroperator voor solo reizen

Welkom solo avonturier!

Ontdek Life of Gini, jouw persoonlijke solo reisbureau waar authentieke en duurzame solo reizen centraal staan. Bij Life of Gini, zijn we gedreven door de missie om solo reizigers te inspireren de wereld te verkennen, volledig op eigen voorwaarden, met een diepgaand respect voor de culturen die zij ontmoeten. Solo reizen brengt zijn unieke uitdagingen met zich mee, vooral in veiligheid en vermaak en wij zijn toegewijd aan het bieden van een veilig en ondersteunend platform dat juist op deze punten focust.

Wij geloven in een wereld waarin solo reizen toegankelijk, verrijkend en zorgeloos is. Daarom selecteren we bestemmingen die de diversiteit van onze reizigers weerspiegelen en wijken we bewust af van massatoerisme. Onze reizen zijn gericht op het ontdekken buiten het hoogseizoen en we werken samen met lokale leveranciers om de gemeenschap te steunen.

Authenticiteit en duurzaam toerisme zijn niet slechts woorden, maar de fundamenten van Life of Gini. Wij zijn meer dan een reisbureau; wij zijn een beweging die streeft naar een verantwoordelijke en verrijkende reiscultuur. Onze visie is helder: het opbouwen van een inclusieve gemeenschap van solo reizigers, verenigd door een zorgvuldig samengesteld aanbod van bestemmingen en activiteiten.

Verbind je met Life of Gini en wees toegewijd aan een wereld waar solo reizen staat voor vrijheid, avontuur en respect voor onze prachtige planeet.

Welkom op jouw reis naar zelfontdekking en duurzaam avontuur!


Why

Solo Reizen

Reizen alleen biedt een unieke kans voor persoonlijke groei en avontuur. Hier zijn enkele redenen waarom mensen zouden moeten overwegen om solo te reizen:

 1. Zelfontwikkeling: Je daagt jezelf uit en ontdekt je ware ik, leert van elke ervaring en groeit als individu.
 2. Zelfstandigheid: Je ontwikkelt een sterke zelfredzaamheid door te navigeren en beslissingen te maken in onbekende omgevingen.
 3. Nieuwe culturen ontdekken: Je dompelt jezelf onder in verschillende culturen, wat leidt tot een verrijkte wereldvisie en begrip.
 4. Vrijheid en Flexibiliteit: Je geniet van de totale vrijheid om je eigen keuzes te maken en je eigen pad te volgen.
 5. Versterkt probleemoplossend vermogen: Onderweg leer je effectief en creatief problemen op te lossen, wat je veerkracht versterkt.

Uiteraard zijn er nog veel meer redenen waarom iedereen een keer alleen zou moeten reizen.

Life of Gini

Voor wie?

Een grote verwarring is dat men soms denkt dat enkel ‘singles’ tussen de 20-30 jaar oud alleen op reis gaan. Niets is minder waar! Solo reizen is voor een breed scala aan reizigers die om verschillende redenen alleen de wereld willen verkennen. Hier is voor wie solo reizen ideaal kan zijn:

 1. Singles: Voor hen die op zoek zijn naar avontuur of rust zonder de compromissen van een partner.
 2. Vrouwelijke & Mannelijke Solo Reizigers (niet-singles): Dit zijn vaak ouders of partners die een persoonlijke reis maken om te ontspannen of zichzelf te hervinden.
 3. Jonge Avonturiers: Jongvolwassenen die de wereld willen ontdekken, vaak gekenmerkt door rugzaktoerisme of gap years.
 4. Mid-Career Professionals: Veelal digital nomads of personen die een carrièrepauze nemen voor persoonlijke verrijking.
 5. Oudere Ontdekkers: Zij die de tijd en middelen hebben om te reizen en diep in culturen willen duiken of nieuwe hobby’s willen ontwikkelen.
 6. LGBTQ+ Reizigers: Individuen op zoek naar accepterende en inclusieve bestemmingen en gemeenschappen.
 7. Eco-toeristen: Milieubewuste individuen die reizen om natuurlijke wonderen te ervaren, vaak met een nadruk op duurzaamheid.
 8. Cultuur & Educatieve Reizigers: Mensen die reizen om te leren, of dat nu door middel van een kookcursus in Italië is of een geschiedenis tour door Egypte.
 9. En nog veel meer!

Of je nu op zoek bent naar avontuur, zelfontdekking, rust of culturele verrijking, solo reizen biedt voor ieder wat wils. Het is een persoonlijke reis die je naar eigen wens kunt invullen.


Who’s that girl?

Door wie?

Virginia - Amersfoort
Virginia - Amersfoort - Brasserie Marie

Mijn naam is Virginia Scheele, de oprichter van Life of Gini. Ik ben een enthousiaste solo reisspecialist met een liefde voor het ontdekken van nieuwe plekken en culturen.

Life of Gini is geboren uit mijn ambitie om reisadvies een persoonlijke, authentieke, duurzame en inclusieve draai te geven.

Als oprichter van Life of Gini breng ik mijn passie voor solo reizen en ervaring als ambitieuze ondernemer samen. Geïnspireerd door mijn eigen zoektochten naar authentieke, comfortabele reiservaringen buiten het massatoerisme, streef ik ernaar om solo reizen toegankelijker en duurzamer te maken. Life of Gini staat voor veiligheid, inclusiviteit en duurzaam toerisme. Wij bieden eerlijke adviezen en ondersteunen lokale economieën, zodat solo reizigers met vertrouwen en respect voor culturele diversiteit kunnen reizen, terwijl de lokale bevolking profiteert van de toeristische flow.

Sociaal, enthousiast en ondernemend, ik geniet van gezellige borrels met vrienden en collega’s, energieke festivals en ook de rust van mijn ‘Lazy Sundays’.

Life of Gini is meer dan een reisorganisatie; het is een toezegging aan de wereld om de schoonheid van onze planeet te verkennen met een diepgeworteld besef van onze gedeelde menselijkheid.

Normen & Waarden

Why Life of Gini?

Gespecialiseerd in Solo Reizen

Life of Gini is exclusief gericht op solo avonturiers zoals jij! Wij bieden maatwerk reizen aan voor jouw persoonlijke ontdekkingsreis.

Veiligheid & Inclusiviteit voorop

Voel je welkom en veilig, ongeacht je achtergrond. Life of Gini stelt  jouw comfort en veiligheid als prioriteit. Zo kun je zorgeloos de wereld verkennen.

Lokaal & Traditioneel

Ontsnap aan de gebaande paden met onze lokale gidsen en unieke accommodaties. Ervaar bestemmingen met de diepgang en authenticiteit die ze verdienen.

Duurzaam Toerisme

Reis met een gerust hart, wetende dat je bijdraagt aan een groenere planeet. Wij kiezen voor duurzame opties en ondersteunen lokale gemeenschappen, zodat jouw avontuur hand in hand gaat met zorg voor de wereld.

Are You Ready?

Reisvoorstel aanvragen

Wil jij graag een toffe vakantie boeken bij Life of Gini? Klik dan hieronder om een reisvoorstel aan te vragen!


Reisvoorstel aanvragen